انتخاب صحیح تجهیزات آشپزخانه های صنعتی :
برای انتخاب درست تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و تعیین ویژگی های هر یک باید روشی که جهت تولید مواد غذایی به کار گرفته می شود را در نظر گرفت نظیر:
در روش های مختلف تولید مواد غذایی ، قسمت بار انداز ، آماده سازی و تجهیزات شستشو ویژگی های یکسانی دارند.
۱- پخت – سرو (Cook-Serve)
۲- پخت – نگه داری – سرو (Cook-Hold-Serve)
۳- پخت – سرما – انبار – گرما – سرو (Cook-Chill-Store-Reheat-Serve) و یا به طور خلاصه پخت – سرما (Cook/Chill)
تجهیزات آشپزخانه های صنعتی