عادله

ندالم توضیح

عادله

ندالم توضیح

۲ مطلب در اسفند ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آشپزخانه

انتخاب صحیح تجهیزات آشپزخانه های صنعتی :

برای انتخاب درست تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و تعیین ویژگی های هر یک باید روشی که جهت تولید مواد غذایی به کار گرفته می شود را در نظر گرفت نظیر:

در روش های مختلف تولید مواد غذایی ، قسمت بار انداز ، آماده سازی و تجهیزات شستشو ویژگی های یکسانی دارند.

۱- پخت – سرو (Cook-Serve)

۲- پخت – نگه داری – سرو (Cook-Hold-Serve)

۳- پخت – سرما – انبار – گرما – سرو (Cook-Chill-Store-Reheat-Serve) و یا به طور خلاصه پخت – سرما (Cook/Chill)


تجهیزات آشپزخانه های صنعتی


   تجهیزات آشپزخانه های صنعتی 

  • عادله عادلی
  • ۰
  • ۰

آزمون ای پی تی

آزمون ای پی تی را میتوان با آزمون بین المللی تافل(TOEFL PBT) مقایسه نمود و تنها تفاوت آن این است که بخش شنیداری و نگارشی ندارد  .

همچنین در مقایسه با آزمون MSRT ، این آزمون به صورت ماهانه برگزار میشود و در کلیه دانشگاه‌های مورد تایید وزارت علوم و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی، این مدرک حین مصاحبه دکتری معتبر است. محتوای کلی آزمون با  آزمون ای پی تی تفاوت چندانی ندارد اما MSRT علاوه بر ساختار آزمونEPT که شامل لغات، گرامر و درک مطلب میباشد، مهارت شنیداری ( listening ) داوطلبان را نیز مورد سنجش قرار می‌دهد.
/ آزمون ای پی تی ./
  • عادله عادلی