عادله

ندالم توضیح

عادله

ندالم توضیح

  • ۰
  • ۰

آشپزخانه

انتخاب صحیح تجهیزات آشپزخانه های صنعتی :

برای انتخاب درست تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و تعیین ویژگی های هر یک باید روشی که جهت تولید مواد غذایی به کار گرفته می شود را در نظر گرفت نظیر:

در روش های مختلف تولید مواد غذایی ، قسمت بار انداز ، آماده سازی و تجهیزات شستشو ویژگی های یکسانی دارند.

۱- پخت – سرو (Cook-Serve)

۲- پخت – نگه داری – سرو (Cook-Hold-Serve)

۳- پخت – سرما – انبار – گرما – سرو (Cook-Chill-Store-Reheat-Serve) و یا به طور خلاصه پخت – سرما (Cook/Chill)


تجهیزات آشپزخانه های صنعتی


   تجهیزات آشپزخانه های صنعتی 

  • ۹۵/۱۲/۰۹
  • عادله عادلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی