راه اندازی آشپزخانه صنعتی : آشپزخانه صنعتی به عنوان یک مکان جداگانه به تجهیزاتی مطابق با شرایط خاص خود نیازمند است . در راه اندازی آشپزخانه های صنعتی ، تجهیزاتی باید انتخاب شود که مخصوص راه اندازی آشپزخانه صنعتی است و فرقی نمیکند که نو یا دست دوم باشند .
در حالت کلی در راه اندازی آشپزخانه صنعتی ، تجهیزات به دسته های زیر تقسیم می گردند :
میز آماده سازی غذا
یخچال، فریزر و دستگاه یخ ساز
تجهیزات شستشوی ظرف ها
تجهیزات برقی برای پخت و پز، سرخ کردن
کابینت، طبقات و قفسه ها برای نگهداری ظروف و مواد
اشکال مختلفی از طراحی رستوران