عادله

ندالم توضیح

عادله

ندالم توضیح

  • ۰
  • ۰

میزان صادرات زعفران در جهان قابل توجه است و حجم درآمد دلاری آن در هر ماه با رشد مثبت مواجه می باشد. اگر نگاهی به آمار و ارقام ثبت شده در منابع صادرات و واردات داشته باشید متوجه این تغییرات خواهید شد. فروش و صادرات زعفران به کشورهای خارجی یک منبع درآمد مثبت برای کشور است. تولیدکنندگان و فروشنگان زعفران می توانند با شرکت بازرگانی تجارت طلایی ایران تماس گرفته و ضمن استفاده از مشاوره فنی متخصصین مربوطه، در فرآیند صادرات زعفران خود با این شرکت مشارکت نمایند

مجوزهای لازم برای صادرات زعفران چیست؟

یکی از مهمترین مراحل صادرات زعفران، آماده کردن مدارک لازم برای صادرات است. صادرات زعفران نیز مانند کالاهای دیگر نیازمند یک سری مجوز می باشد، با توجه به اینکه زعفران یک ماده غذایی به حساب می آید، مجوزها و مدارک مورد نیاز برای صادرات آن، تا حدودی با کالاهای دیگر متفاوت است.

شخص صادر کننده باید در وهله اول نسبت به دریافت گواهی استاندارد و گواهی بهداشت از مراجع مربوطه اقدام کند. یکی از مهم ترین مدارکی که باید صادر کننده داشته باشد، کارت بازرگانی می باشد، معمولاً شرکت صادرات زعفران با ارائه کارت شرکت و اعزام یک فرد به عنوان نماینده صادرات به همراه وکالت نامه یا معرفی نامه، این کار را انجام می دهند؛ در نهایت نماینده شرکت به گمرک مراجعه می کند و مراحل کار صادرات را انجام می دهد.

در این مرحله نیاز دارید که محموله ها را در گمرک ثبت کنید. ارائه تمام مدارکی که در فوق به آن اشاره کردیم، برای صادرات زعفران الزامی هستند. محصولات در گمرک ثبت می شوند و فرم های مربوط به صادرات اظهارنامه گمرکی صادراتی باید تکمیل گردند. فرم مخصوص صادرات انواع زعفران در گمرک شامل جزئیات کامل درباره محصول است، این فرم باید با دقت کامل شده و به مسئول مربوطه تحویل گردد. پس از اینکه کارهای گمرکی انجام شد، محموله ای که تحویل داده اید با مشخصاتی که در فرم نوشته اید کنترل می شود و صحت آن تایید می گردد

اما اگر مجوز و مدارک لازم برای صادرات زعفران را ندارید می توانید با شرکت تجارت طلایی ایران برای صادرات زعفران همکاری کنید.

آیا صادرات چمدانی زعفران امکان پذیر است؟

بخشی از صادرات زعفران توسط مسافران و افرادی که برای زیارت به مشهد می روند، صورت می گیرد، که اصطلاحا به آن صادرات چمدانی گفته می شود. البته قوانین سختی در این خصوص اعمال می شود و میزان مجاز حمل زعفران برای هر مسافر و هر فرد با گذرنامه ایرانی، 100 گرم می باشد. لازم به ذکر است حمل مسافری زعفران به کشورهای عربستان، سوریه و عراق ممنوع است. نکته قابل توجه این است طبق قوانین صادرات زعفران  محدودیتی برای خروج زعفران توسط افراد خارجی با گذرنامه سایر کشورها وجود ندارد. وزارت صنعت معدن و تجارت به عنوان تعیین کننده ی قوانین صادرات زعفران در کشور، برخی اوقات برای کنترل بازار صادراتی اقدام به ایجاد مشوق های صادراتی و یا محدودیت هایی در امر صادرات زعفران می کند.

صادرات زعفران صفر تا صد با شرکت بازرگانی تجارت طلایی ایران

صادرات زعفران صفر تا صد با شرکت بازرگانی تجارت طلایی ایران

تعرفه صادرات زعفران چقدر است؟

محدودیت هایی توسط وزارت صنعت معدن و تجارت در جهت اصلاح بازار، گاها با ایجاد تعرفه صادرات زعفران ایجاد می شود و یا بالعکس با ایجاد مشوق های صادراتی برای رونق این بازار انجام می شود که تعرفه صادرات زعفران را صفر در نظر گرفته و در ازای صادرات این محصول از مزایای تجاری و نقدی نیز برای بازرگانان به همراه دارد. برخی اوقات حتی ممنوعیت صادرات زعفران توسط این نهاد برای کنترل بازار عرضه و تقاضا صورت می گیرد

نکته مهم درباره صادرات زعفران

آن دسته از شرکت های صادر کننده زعفران که سال ها تجربه و تخصص ( شرکت تجارت طلایی ایران ) در این زمینه دارند تقریباً به این مسیر آشنا هستند اما در این میان افرادی هستند که قصد دارند به تازگی وارد دنیای صادرات زعفران شوند یا تجربه کمی در این زمینه دارند. با توجه به مراحلی که در فوق برای صادرات زعفران اشاره کردیم، این کار به یک استراتژی و برنامه ریزی دقیق نیاز دارد. هر فرد عادی جامعه نمی تواند با خرید زعفران مرغوب و بسته بندی کردن آن وارد بازارهای جهانی شود! بدون داشتن طرح و نقشه دقیق از مسیر صادرات، موفقیت در این بازار غیر ممکن است.

مهمترین خریداران زعفران ایران کدام کشورها هستند؟

طبق آماری که در منابع ثبت شده است، مهم ترین و اصلی ترین خریداران زعفران ایرانی در کشورهای حاشیه خلیج فارس نظیر امارات متحده عربی، عربستان و عمان هستند. کشورهای اروپایی نظیر ایتالیا، فرانسه، سوئد، سوئیس، اسپانیا و انگلستان هم متقاضی خرید زعفران ایرانی می باشند. حجم قابل توجهی از زعفران صادراتی ایرانی کشور آمریکا، هند و آرژانتین صادر می شود. اگر می خواهید سرمایه گذاری دقیقی در این طرح داشته باشید بازارهای خارجی را بهتر بشناسید.

نحوه بسته بندی زعفران صادراتی

اولین فاکتوری که می‌تواند مشتری را به سمت کالا جذب کند بسته بندی و ظاهر آن است. اگر بسته بندی جذابیت نداشته باشد نمی‌تواند نظر مشتری را در ابتدا به خود جلب کند. برای بسته بندی زعفران معمولا از رنگ قرمز استفاده می‌شود. این رنگ به خوبی می‌تواند نظرها را به خود جلب کند. رنگ و عکس به کار رفته در بسته بندی و ابعاد آن می‌توانند به خوبی مشتری را جذب کنند. بسیاری از برندهای زعفران در اسپانیا از رنگ بنفش در بسته بندی استفاده کرده اند که در واقع رنگ گل زعفران است.

زعفران در اسپانیا که یک کالای گران ‌قیمت است اگر بسته بندی آن هم به اندازه خود محصول پر هزینه باشد، به احتمال زیاد نتیجه خوبی در فروش نخواهد داشت. زعفران اسپانیا در عین حال که بسته‌ بندی‌های شیک دارد، خیلی گران ‌قیمت هم نیست.

بسته ‌بندی زعفران صادراتی باید بر اساس سلیقه کشور هدف انتخاب شود. مثلا اروپایی‌ها زعفران بسته ‌بندی شده در قوطی فلزی را ترجیح می‌دهند و معمولا بعد از خالی شدن آن را برای موارد دیگر استفاده می‌کنند.

اما صادرات زعفران به کشورهای عربی با ظروف کریستالی انجام می‌شود. البته در هر کشور و مردمی سلیقه‌های مختلفی وجود دارد.

در ایران بیشتر از ظروف گرد و پاکت‌های پلاستیکی استفاده می‌شود. خریدار داخلی ترجیح می‌دهد زعفران با کیفیت را در بسته بندی ارزان خریداری کند. در بسیاری موارد از ظروف خاتم کاری شده استفاده می‌شود چرا که نقش خاتم با فرهنگ و سلیقه ما متناسب است.

اطلاعات روی بسته بندی برای صادرات زعفران 

  • نام محصول
  • نام و نشانی تولید کننده
  • وزن خالص محصول
  • تاریخ تولید
  • تاریخ انقضا
  • شماره پروانه ساخت
  • شماره سری ساخت
  • کشور صادرکننده
  • راهنمای نگهداری
  • ممنوعیت از محصول برای زنان باردار یا موارد خاص دیگر

در بسته بندی زعفران وزن هم اهمیت زیادی دارد. بارهای زعفران معمولا به صورت هوایی صادر می‌شوند. جعبه زعفران فلزی و شیشه‌ای سنگین است و هزینه حمل آن گران‌تر خواهد شد.

اما استفاده از ظروف پلی کریستال هم دارای زیبایی است و هم شباهت زیادی به کریستال دارد و البته از نظر سبک بودن گزینه مناسب‌تری است

نحوه ثبت زعفران صادراتی در گمرک

پس از گرفتن مجوزهای لازم صادرات، باید محصول خود را در گمرک جمهوری اسلامی ایران ثبت کنید و اظهار نامه تنظیم کنید. کامل کردن اظهارنامه صادراتی شامل موارد زیر است:

1. مشخصات صادر کننده زعفران

2. مشخصات اظهارکننده زعفران

3. مشخصات مشتری، کشور مبدا و کشور مقصد

4. مشخصات وسیله حمل و نقل و مبدا بارگیری

5. شرایط معامله

6. تمامی مشخصات زعفران صادراتی (نوع، وزن کل، وزن خالص، تعرفه، مقدار، سبک و نوع بسته، علامت)

7. تمامی اقلام هزینه‌‎های گمرک

8. اسم گمرک محل تحویل اظهارنامه، مشخصات ثبت اظهارنامه در دفتر گمرک محل جهت امضا و مهر و تاییدیه گمرک و مقامات آن

پس از کامل شدن اظهارنامه، این اظهارنامه ضمیمه سایر اسناد می‌شود و به بخش احراز هویت گمرک تحویل داده می‌شود.

 

  • ۰۰/۰۶/۱۶
  • عادله عادلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی