عادله

ندالم توضیح

عادله

ندالم توضیح

  • ۰
  • ۰

مخلوط کردن برنج

مخلوط کردن برنج کاری اشتباه می باشد که به دلایل زیر در بین برخی افراد مرسوم شده است:

1-از نظر اقتصادی به صرفه بودن : دراین روش( که بیشتر توسط مصرف کننده یا رستوران ها و آشپزخانه ها انجام می گیرد) برنج بی کیفیت که عطر و طعم ندارد را با برنج با کیفیت که دارای عطر و طعم خوبی می باشدمخلوط می نمایندتا هم قیمت تمام شده ارزانتر شود و هم مقداری عطر و طعم داشته باشد. برنج ایرانی
  • ۹۵/۰۳/۰۴
  • عادله عادلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی